Предмет студија: Истраживачке активности Међународне истраживачке школе Max-Planck усмерене су на четири основне области: молекуларна признавање угљених хидрата, интеракција биомолекула са светлошћу, режија интрацелуларних процеса, као и усмерене промене облика ткива.

опширније

Ректор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Слободан Арсенијевић, именовао је нове проректоре Универзитета у Крагујевцу:

опширније

Даница Ћирковић, студенткиња Економског факултета Универзитета у Крагујевцу, болује од хипертрофије срчаног мишића и неодложно јој је потребна трансплатација срца која се не обавља у нашој земљи и чији трошкови износе 150 000 евра.

опширније

У Универзитетској галерији, 08. фебруара 2013. године свечано је отворена изложбе слика Велизара Крстића

опширније

опширније

опширније

У жељи да нашим факултетима пружимо могућност да се боље припреме за овај конкурс, Универзитет у Крагујевцу ће у сарадњи са Националном ТЕМПУС Канцеларијом организовати индивидуалне консултације 12. фебруара 2013. године, почев од 11ч. у Сали Сената Ректората у Крагујевцу.

опширније

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ИДЕЈНОГ РЕШЕЊА ПЛАКАТА "САМО ЧИСТО ЈЕ ЗДРАВО И ЛЕПО"

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Универзитетска библиотека позивају Вас на отварање изложбе слика Велизара Крстића у Универзитетској галерији, 08. фебруара 2013. године (петак) са почетком у 19,00 сати.

опширније

Књига " Чеси у Србији и Црној Гори и Чеси у Шумадији" , аутора Ненада Карамијалковића биће представљена у Универзитетској галерији 06. фебруара 2013. године са почетком у 19,00 сати

опширније