опширније

Презентација „Земља у фокусу - Италија“ одржана је у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, 13. новембра 2012. године.

опширније

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организовао је промоцију монографије „Молекулско моделирање“, аутора проф. др Светлане Марковић, ПМФ, Крагујевац и проф. др Зорана Марковића, Државни универзитет у Новом Пазару.

опширније

У наставку јесењег циклуса концерата у Универзитетској галерији, 08. новембра 2012. у 20 сати наступиће Сања Луковац (клавир)

опширније

Занима вас како је то студирати и усавршавати се у Италији, интересује вас италијански језик, култура и размишљате о мастер или докторским студијама у Италији - онда нам се придружите на презентацији.

опширније

Британска амбасада у Београду објављује да је почео процес пријављивања за Чивнинг стипендије за академску 2013-14. годину. Све информације о стипендији и начину пријављивања доступне су на интернет сајту Chevening програма http://www.chevening.org/serbia, као и на сајту Амбасаде http://www.UKinSerbia.fco.gov.uk.

опширније

Промоција монографије МОЛЕКУЛСКО МОДЕЛИРАЊЕ, одржаће се 8. новембра (четвртак) 2012. године у 13 сати у Универзитетског галерији.

опширније

Пред више од двестотине посетилаца, 01. новембра 2012. године, у Универзитетској галерији, отворена је изложба пастела проф. мр Сретка Дивљана.

опширније

У свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу 30. октобра 2012. године одржано је предавање на тему “Control-Flow versus Data-Flow Supercomputers”.

опширније