Петак, 17. мај 2013. године, Универзитет у Крагујевцу (у 11h) / Добрача (у 17h)

опширније

Универзитет у Крагујевцу прва је високошколска установа у Србији која је покренула акцију потписивања донорских картица

опширније

Поводом одржавања предавања на Факултету инжењерских наука проф. др Зорана Михајловић, министар за енергетику, развој и заштиту животне средине, посетила је ректорат Универзитета у Крагујевцу и са проф. др Слободаном Арсенијевићем, ректором Универзитета у Крагујевцу, разговарала је о будућој сарадњи Универзитета и Министарства, као и пројектима који су у току.

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Универзитетска библиотека позивају Вас на отварање изложбе слика Момчила Антоновића 19. априла 2013. године (петак) у 19.00 сати.

опширније

Свечаном промоцијом, под називом „Вечерња поетика“, 16. априла 2013. године, у Универзитетској галерији, представљен је 49. број универзитетског часописа за књижевност, језик, уметност и културу - Липара, свеска прва и свеска друга.

опширније

У оквиру дводневне посете Крагујевцу, Његова Екселенција, амбасадор Руске Федерације, Александар Васиљевич Чепурин, 15. априла 2013. године, посетио је Универзитет у Крагујевцу.

опширније

Универзитет у Крагујевцу Вас позива на промоцију 49. броја Липара и специјалног издања броја- 49/2

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Спомен парк "Крагујевачки октобар" позивају Вас на отварање изложбе Два света. Музеј "21. октобар", 15. април 2013. године.

опширније

Фондација Кшиштофа Скубичевског, бившег министра спољних послова Републике Пољске од 1989. до 1993. године обавестила је Министарство просветe и науке о понуди једногодишњих стипендија за специјалистичке студије у Центру за источно-европске студије Варшавског универзитета у школској 2013/2014. години из области права, политичких наука и савремене историје. Циљ стипендије је прмовисање демократије, људских права, владавине права и поштовања закона у међународним односима.

опширније

опширније