опширније

опширније

Отворен позив за пријаве у оквиру Хунгарикум програма стипендија за академску 2020/21. годину. Рок за пријаву: 15. јануар 2020. године.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у уторак, 17. децембра 2019. године, отворена је изложба Михаило Петровић Алас – родоначелник српске математичке школе која ће трајати до 30. јануара 2020. године.

опширније

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу са задовољством позива све студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу да присуствују радионицама на тему писања CV-ја и мотивационог писма које ће се одржати у уторак, 24. децембра 2019. године у просторијама Центра за развој каријере.

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

У Универзитетској галерији, 17. децембра 2019. године у 19 часова, изложбу Михаило Петровић Алас – родоначелник српске математичке школе отвориће академик Стеван Пилиповић, председник Огранка САНУ у Новом Саду и проф. др Живадин Мицић, проректор за наставу и студентска питања Универзитета у Крагујевцу.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 12. децембра 2019. године, проф. др Роберто Боли (Robertо Bolli), редовни професор Медицинског факултета Универзитета у Луивилу (САД), промовисан је у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Легату Николе Коке Јанковића, 11. децембра 2019. године свечано је отворена стална изложбена поставка која садржи дела које је уметник завештао свом родном граду и Универзитету у Крагујевцу.

опширније

опширније