Професори и студенти Катедре за славистику Филолошког факултета Универзитета Пајсије Хиландарски из Пловдива посетили су Универзитет у Крагујевцу 23. октобра 2012. године.

опширније

Туристички обиласци завршени, следи „Земља у фокусу - Немачка“

опширније

опширније

IV Сајам стипендија под слоганом „Изабери стипендију по својој мери“, у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, одржан је у четвртак, 18. октобра 2012. године у холу Правног факултета.

опширније

опширније

Прва посета бруцоша Универзитету у Крагујевцу и обилазак града Крагујевца, успешно су реализовани 12. октобра 2012. године.

опширније

Свечани концерт филмске музике последњи је у овогодишњем циклусу концерата у оквиру програма Универзитетске летње сцене. До пролећа, следи богат концертни програм у Универзитетској галерији.

опширније

Драге колеге БРУЦОШИ
Универзитет у Крагујевцу организује за Вас ОКТОБАР- МЕСЕЦ БРУЦОША!!!

опширније

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - ФОНД ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА ЗАВРШНИХ ГОДИНА: ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ИЛИ МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ИЛИ ИНТЕГРИСАНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА СА ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА, ЗА ШКОЛСКУ 2012/13. ГОДИНУ

опширније

опширније