На Светски дан музике, 21. јуна 2012. године, концертом "Гласови младих лете ка вама" свечано је отворена Универзитетска летња сцена.

опширније

опширније

опширније

опширније

Конкурс Универзитета у Крагујевцу за упис у прву годину основних академских, интегрисаних академских и основних струковних студија за школску 2012/2013. годину

опширније

Представници алумни програма JFDP из Републике Србије, Америчког савета и Амбасаде Сједињених америчких држава, представили су стипендије Програма за развој наставног и административног особља на институцијама високог образовања у Републици Србији (Junior Faculty Development Program, JFDP), 07. јуна 2012. године, у ректорату Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Универзитетски спортски савез Крагујевца су поново организатори једног од највећих спортских догађаја и то првог Светског универзитетског првенства у баскету 3 на 3.

опширније

опширније

опширније

Предавање на тему „Основне технике академског писања“, у реализацији Центра за развој каријере Универзитета у Крагујевцу, организовано је 30. маја 2012. године у просторијама Центра.

опширније