опширније

Научни скуп ДРАГОСЛАВ СРЕЈОВИЋ И МИТОЛОГИЈА одржаће се у свечаној сали Ректората у четвртак, 29. новембра 2012. године са почетком у 10 сати.

опширније

опширније

опширније

Презентација „Земља у фокусу - Италија“ одржана је у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, 13. новембра 2012. године.

опширније

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организовао је промоцију монографије „Молекулско моделирање“, аутора проф. др Светлане Марковић, ПМФ, Крагујевац и проф. др Зорана Марковића, Државни универзитет у Новом Пазару.

опширније

У наставку јесењег циклуса концерата у Универзитетској галерији, 08. новембра 2012. у 20 сати наступиће Сања Луковац (клавир)

опширније

Занима вас како је то студирати и усавршавати се у Италији, интересује вас италијански језик, култура и размишљате о мастер или докторским студијама у Италији - онда нам се придружите на презентацији.

опширније

Британска амбасада у Београду објављује да је почео процес пријављивања за Чивнинг стипендије за академску 2013-14. годину. Све информације о стипендији и начину пријављивања доступне су на интернет сајту Chevening програма http://www.chevening.org/serbia, као и на сајту Амбасаде http://www.UKinSerbia.fco.gov.uk.

опширније