Global UGRAD програм размене и ове године додељује стипендије академски успешним и друштвено активним студентима из Србије

опширније

ФОНД ЈЕ РАСПИСАО КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ ДО 800 СТУДЕНАТА ЗАВРШНЕ ГОДИНЕ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА И ДО 400 СТУДЕНАТА ЗАВРШНЕ ГОДИНЕ АКАДЕМСКИХ МАСТЕР СТУДИЈА СА ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ЗА ШКОЛСКУ 2013/14 ГОДИНУ

опширније

V Сајам стипендија који организује Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу под слоганом „Изабери стипендију по својој мери“, одржан је јуче, 14. октобра 2013. године у холу Правног факултета.

опширније

ИЗАБЕРИ СТИПЕНДИЈУ ПО СВОЈОЈ МЕРИ

опширније

На свечаности у Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 08. октобра 2013. године, студентима Универзитета у Крагујевцу додељене су Потврде о обављеној летљој стручној пракси у оквиру првог циклуса програма летњих стручних пракси Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца.

опширније

опширније

Драги студенти и дипломци,

Ако желите да стекнете неко ново, практично искуство, волите спорт, интересују вас нове форме медија и желите да видите шта се крије иза посла новинара у редакцији, погледајте нови програм праксе који Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу реализује у сарадњи са компанијом LimesSoft д.о.о. из Крагујевца.

опширније

Чивнинг стипендије владе Уједињеног Краљевства омогућавају заинтересованим кандидатима обављање мастер студија на водећим универзитетима у УК у трајању од годину дана.

опширније

Постдокторски програм за јуниор и сениор истраживаче, предаваче на универзитетима и стручњаке запослене на високообразовним институцијама у Србији.

опширније

Изложба слика и графика Биљане Вуковић у Универзитетској галерији биће отворена 01. октобра 2013. године

опширније