ИЗАБЕРИ СТИПЕНДИЈУ ПО СВОЈОЈ МЕРИ

опширније

На свечаности у Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 08. октобра 2013. године, студентима Универзитета у Крагујевцу додељене су Потврде о обављеној летљој стручној пракси у оквиру првог циклуса програма летњих стручних пракси Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца.

опширније

опширније

Драги студенти и дипломци,

Ако желите да стекнете неко ново, практично искуство, волите спорт, интересују вас нове форме медија и желите да видите шта се крије иза посла новинара у редакцији, погледајте нови програм праксе који Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу реализује у сарадњи са компанијом LimesSoft д.о.о. из Крагујевца.

опширније

Чивнинг стипендије владе Уједињеног Краљевства омогућавају заинтересованим кандидатима обављање мастер студија на водећим универзитетима у УК у трајању од годину дана.

опширније

Постдокторски програм за јуниор и сениор истраживаче, предаваче на универзитетима и стручњаке запослене на високообразовним институцијама у Србији.

опширније

Изложба слика и графика Биљане Вуковић у Универзитетској галерији биће отворена 01. октобра 2013. године

опширније

опширније

У оквиру активности које су посвећене реформи и унапређењу високог образовања у Србији Универзитет у Београду организовао је завршну GOMES Конференцију у Врњачкој Бањи од 15-18. септембра 2013. године, чији је домаћин био Универзитет у Крагујевцу.

опширније

У оквиру друге сезоне Универзитетске летње сцене, 12. септембра 2013. године, у парку Ректората наступиће студенти Филолошко-уметничког факултета

опширније