Четвородневни каравански национални скуп који се одржава од 14. до 17. маја, у четири града Србије (Нишу, Крагујевцу, Београду и Новом Саду), одржан је у ректорату Универзитета у Крагујевцу 15.05.2012. године, а том приликом представљен је „Приручник за наставу о патентима“.

опширније

СТРАТЕГИЈА РАЗВОЈА ЕУ ДО 2020. године

опширније

опширније

Универзитетска библиотека у Крагујевцу поводом обележавања 35 година од оснивања и прославе Дана града Крагујевца организује:

опширније

Научни скуп "Право и услуге" Института за правне и друштвене науке Правног факултета у Крагујевцу

опширније

Kонцерт "Песма је у ваздуху" у Универзитетској галерији

опширније

Уговор о изградњи и опремању легата академика Николе Коке Јанковића, почасног доктора наука Универзитета у Крагујевцу, потписан је данас између ректора Универзитета у Крагујевцу, проф. др Слободана Арсенијевић и градоначелник града Крагујевца, Верољуба Стевановића, уз присуство представника Универзитета у Крагујевцу, академика Николе Коке Јанковића, академика Николе Хајдина, председника Српске академије наука и уметности и академика Ивана Гутмана, управника Центра САНУ и Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Центар за развој каријере Универзитета у Крагујевцу организује циклус радионица за студенте Универзитета.

опширније

ПРЕДСТАВЉАЊЕ МОНОГРАФИЈЕ „ПАСТЕЛИ ЉУБИЦЕ ЦУЦЕ СОКИЋ“ У УНИВЕРЗИТЕТСКОЈ ГАЛЕРИЈИ

опширније

Универзитет у Крагујевцу 17.04.2012. године посетила је делегација, партнерског Универзитета Политехнике из Барија, која ће на Универзитету и факултетима у његовом саставу боравити наредних дана. Циљ ове посете јесте даље развијање сарадње у складу са потписаним Уговором о сарадњи између нашег Универзитета и Универзитета из Барија.

опширније