У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 20. маја 2014. године одржана је свечана промоција доктора наука.

опширније

Ректорски колегијум Универзитета у Крагујевцу, на седници одржаној 19. маја 2014. године, донео је Одлуку о изменама Програма обележавања Дана и Славе Универзитета у Крагујевцу 2014. године.

опширније

Раније најављени дан „Отворених врата Универзитета у Крагујевцу“ се отказује због тродневне жалости у Републици Србији.

опширније

Програм за средње школе и будуће студенте: Ректорат Универзитета у Крагујевцу, 22. мај 2014. од 16-18 часова

опширније

У оквиру програма обележавања 38. годишњице од оснивања Универзитета у Крагујевцу, 17. маја 2014. године у Универзитетској галерији отворена је изложба КЛЕТВЕ И КЛЕВЕТЕ, МАСЛАЧАК И СЕКИРЕ.

опширније

Ректорски колегијум Универзитета у Крагујевцу, на седници одржаној 19. маја 2014. године, донео је Одлуку којом предлаже факултетима у саставу Универзитета у Крагујевцу да, због ванредних околности, организацију наставе, свих предиспитних и испитних активности прилагоди потребама студената.

опширније

Имајући у виду да је избор студија и занимања једна од најважнијих одлука средњошколаца, Универзитет у Крагујевцу организује „Отворена врата Универзитета“ у четвртак, 22. маја 2014. године, у парку Ректората Универзитета у Крагујевцу

опширније

Лаб је платформа за изузетне студенте и истраживаче, привреднике и стручњаке из свих дисциплина који путем ове платформе добијају прилику да представе свој истраживачки рад, пословни модел, иновативни пројекат или идеју својим колегама и жирију из академске и пословне заједнице.

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Универзитетска библиотека позивају Вас на отварање изложбе КЛЕТВЕ И КЛЕВЕТЕ, МАСЛАЧАК И СЕКИРЕ у суботу 17. маја 2014. године са почетком у 20.00 сати.

опширније

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу позива студенте завршних година основних академских и мастер академских студија да се пријаве за обављање праксе у јавном предузећу ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ

опширније