У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 19. септембра 2014. године, одржана је свечана додела Потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац и Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац

опширније

У Универзитетској галерији, 18. септембра 2014. године, отворена је Годишња изложба радова наставника и сарадника Одсека за ликовну и примењену уметност Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 18. септембра 2014. године, одржана је свечана додела Потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца у установама чији је оснивач Град Крагујевац.

опширније

Свечана додела потврда ће се одржати у петак, 19. септембра 2014. године, са почетком у 14 сати, у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Свечана додела Потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца, у установама чији је оснивач Град Крагујевац, одржаће се у Свечаној сали Ректората 18. септембра 2014. године.

опширније

У Универзитетској галерији од 18. до 24. септембра 2014. године биће отворена изложба радова наставника и сарадника ФИЛУМ-а

опширније

У оквиру регионалног WBCinno пројекта, Канцеларија за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу 11. и 12. септембра 2014. године организовала је у радионицу намењену професорима, истраживачима и студентима универзитета у региону Западног Балкана

опширније

ДААД Информативни центар Београд организује од 09. до 11. октобра 2014. године у Београду радионицу на тему: „Писање предлога пројекта и вођење међународних пројеката“ за студенте докторских студија.

опширније

Рок за пријаву: 23. новембар 2014. године

опширније

опширније