Прва посета бруцоша Универзитету у Крагујевцу и обилазак града Крагујевца, успешно су реализовани 12. октобра 2012. године.

опширније

Свечани концерт филмске музике последњи је у овогодишњем циклусу концерата у оквиру програма Универзитетске летње сцене. До пролећа, следи богат концертни програм у Универзитетској галерији.

опширније

Драге колеге БРУЦОШИ
Универзитет у Крагујевцу организује за Вас ОКТОБАР- МЕСЕЦ БРУЦОША!!!

опширније

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - ФОНД ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА ЗАВРШНИХ ГОДИНА: ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ИЛИ МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ИЛИ ИНТЕГРИСАНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА СА ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА, ЗА ШКОЛСКУ 2012/13. ГОДИНУ

опширније

опширније

Велико нам је задовољство да Вас позовемо на свечани концерт

опширније

Програмом „Тачно у подне уз слова и ноте“, свечано је промовисан нови, 48. број универзитетског часописа за књижевност, језик, уметност и културу -Липар.

опширније

Универзитет у Крагујевцу Вас позива на промоцију новог броја Липара, у петак, 05. октобра 2012. године, са почетком у 12.00 сати

опширније

Драге колеге, уколико размишљате о усавршавању у Немачкој или желите да обогатите свој cv са познавањем још једног језика, онда је овај курс права ствар за вас. ЦзРк је осмислио још један начин да помогне својим студентима и дипломцима и зато за вас организујемо бесплатан курс немачког језика. Заинтересовани? Пожурите и пријавите се!

опширније

Трећу сезону изложби у Универзитетској галерији отвориле су фотографије мр Милана Алексића, редовног професора Филолошко-уметничког факултета.

опширније