Будите део највеће и најзабавније промоције науке и истраживања у свету.

Учествујте у Ноћи истраживача 2015!

опширније

Отворен конкурс за BAYHOST стипендије за студије у Баварској за академску 2016/17. годину. Рок за пријаву 01. децембар 2015. године

опширније

Ректорат Универзитета у Крагујевцу посетили су чланови делегација учесника II Европског првенства у баскету 3x3, које се одржава у Крагујевцу од 23. до 26 јула.

опширније

Дефилеом такмичара и волонтера, 23. јула 2015. године, свечано је отворено 2. Европско универзитетско првенство у баскету 3x3 чији су домаћини Универзитетски спортски савез Крагујевац, Универзитет у Крагујевцу и Град Крагујевац

опширније

Павле Савић је програм француско-српске сарадње намењен развоју научне и техничке размене између ове две земље. Носилац овог програма у Србији је Министарство просвете, науке и технолошког развоја, а крајњи рок за подношење пројеката 12. октобар 2015. године.

опширније

У ректорату Универзитета у Крагујевцу, 14. јула 2015. године одржана свечана додела сертификата о завршеном курсу енглеског језика у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу

опширније

У Универзитетској галерији, 14. јула 2015. Године, наступили су уметници из Јужне Кореје – виолинисткиња YOUNG JU LEE, флаутиста GIUP SUNG и пијанисткиња Ведрана Ковач (Хрватска / Црна Гора)

опширније

Расписан конкурс Фонда за младе таленте за студије у иностранству за академску 2015/16. годину. Рок за пријаву на овај конкурс је 16. октобар 2015. године.

опширније

У уторак, 14. јула 2015. године у 20.00 сати у Универзитетској галерији наступиће уметници из Јужне Кореје – виолинисткиња YOUNG JU LEE и флаутиста GIUP SUNG и пијанисткиња Ведрана Ковач (Хрватска / Црна Гора)

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније