На Летњој сцени Универзитета у Крагујевцу, 15. августа 2017. године са почетком у 20,00 часова, концерт ће одржати танго ансамбл Libercuatro.

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

Рок за пријаву 15. септембар 2017. године

опширније

Рок за пријављивање за кандидате унутар мрежа је 31. октобар 2017. године, док је за кандидате са државних високошколских установа које нису део неке Цепус мреже рок 30. новембар

опширније

Расписан је Јавни позив за суфинансирање научне и технолошке сарадње између Републике Србије и Републике Aустрије за период 2018-2019. године.

опширније

У оквиру Erasmus Mundus пројекта биће објављено 38 нових мастер програма на више од 186 партнерских универзитета

опширније

Од 15. до 19. септембра 2017. године у Крушеву, Македонија биће одржана Петнаеста међународна конференција младих под називом "Европске вредности за будућност земаља Југоисточне Европе".

опширније

Савез студената Филозофског факултета у Бањој Луци објављује позив за сарадњу у трећем броју часописа за друштвену и хуманистичку мисао „Ноема“, Савеза студената Филозофског факултета.

опширније

У петак, 14. јула 2017. године, одржан је још један концерт на Летњој сцени Универзитета на коме су наступити проф. мр Војислав Спасић и академски вокално-инструментални ансамбл Архангели.

опширније

Шангајска листа најбоље рангираних универзитета света, уврстила је Универзитет у Крагујевцу у 500 најбољих.

опширније