АКТУЕЛНО:

Пројекат „Буди Вип студент“, један је од највећих програма подршке високом образовању у Србији путем кога компанија Vip mobile, седми пут, најбољим студентима завршних година студија, пружа прилику да стекну прва радна искуства у великој међународној компанији. Двадесет најбољих студената биће одабрано за двомесечни програм плаћене праксе у Випу.

опширније

Нобелова награда за хемију је 2013. године додељена по 105. пут, а лауреати су тројица Американаца (Мартин Карплус, Мајкл Левит и Аријех Воршел), награђени за «развој модела комплексних хемијских система». Шведска краљевска академија наука је тиме уједно ставила до знања научној заједници да су компјутерски модели пресликавања процеса из реалног света у «дигитални» постали основа будућег развоја хемије.

опширније

Конкурс је отворен 30 дана, почев од 30.11.2013. године и траје закључно са 28.12.2013. године

опширније

Задужбина Андрејевић расписала је дана 21. новембра 2013. године:
36. конкурс за објављивање приређених докторских, магистарских, специјалистичких радова и научних студија и 11. конкурс за објављивање приређених мастер радова.

опширније

опширније

Одржана презентација стипендија и програма усавршавања у Америци, 20. новембра 2013. године у Ректорату Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Еразмус Мундус стипендије и програми Basileus и JoineuseePenta, као и стипедније Фонда за младе таленте, представљени 19. новембра 2013. године у Ректорату Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Жебељан ансамбл наступиће у Универзитетској галерији 26. новембра 2013. године

опширније

опширније

опширније